Förberedd! – aktiviteter för din väg mot högskolan

Ta chansen att delta i aktiviteter för att förbereda dig inför högskolestudier! Aktiviteter anordnas i ett samarbete mellan Södertörns högskola och Vägledningsenheten i Botkyrka!

Södertörns högskola

Aktiviteter:

• Fika med student
    Träffa studentambassadörer från Södertörns högskola, passa på att ställ dina frågor om studentlivet.
    Tid och plats: torsdag 19 maj 2022, kl. 14:00 – 16:00, Botkyrka vuxenutbildning, Gröndalsvägen 20, Tumba, Aulan på entréplan.
  • Informations- och vägledningspass
    Träffa karriärvägledare från Södertörn som tillsammans med studie- och yrkesvägledare från Vägledningsenheten i Botkyrka informerar om program och kurser, samt behörighet och reell kompetens.
    Tid och plats: Planeras för vecka 33 – 34, augusti, Botkyrka vuxenutbildning, Gröndalsvägen 20. Tumba, Aulan på entréplan
  • Studiebesök på Campus Flemingsberg
    Passa på att följa med på en interaktiv rundvandring på Södertörns högskola och övriga Campus Flemingsberg.
    Tid och plats: september 2022, Campus Flemingsberg. Exakt tid och plats meddelas närmare tillfället för de som är anmälda.

ANMÄLAN
För anmälan och frågor kontakta:
Lina Lundbeck, studie- och yrkesvägledare i Botkyrka
lina.lundbeck@botkyrka.se